Den duft er noget særligt

Der er ikke noget, der kan bringe minder frem som dufte. Det er utroligt, så meget det kan betyde, og hvordan det gemmer sig inde i os. For mig er det fornemmelsen af hygge og noget rart, og derfor er æteriske olier blevet en del af min hverdag. Det er lig med ro og glæde og en snert af zen. Men æteriske olier er så meget mere end det, og de kan bruges til mere, end de fleste lige går og tror.

Perfekte i massageolier

For mig gør de også stor gavn i massageolie. Der foretrækker jeg nemlig de neutrale af slagsen, men æteriske olier kan virkelig give noget ekstra til oplevelsen. Duften alene, men også det, at det gør oplevelsen mere afslappende. Der er også dem, der mener, at udtræk fra planter og urter har forskellige effekter på kroppen, men personligt går jeg efter de dufte, der siger mig noget og gør mig i rigtig godt humør.

Men også perfekte i mad og slik

Der er også andre muligheder. Det er mad og drikke. Det er så koncentreret, at der er rigeligt i de små flasker til rigtig meget forskelligt. Det giver nogle smagseksplosioner, som er helt fantastiske, og det er smage, jeg ikke kan opnå ved at bruge krydderier eller andet som normalt.

Den eneste ulempe er, at det er en rigtig dyr hobby. Det er nemlig dyre dråber, men det kan heldigvis gøres billigere. Jeg har nemlig fundet en fantastisk hjemmeside, der har æteriske olier til lige så fantastiske priser. Så nu er der ingen undskyldning for, at det hele ikke skal dufte himmelsk hele tiden, eller for at det hele ikke skal smage af lidt mere.

Det er smag og duft på et helt nyt niveau, og jeg er glad for, at det er muligt for mig at få det, der gør mig glad i min hverdag. Og endda til en billig pris.