Det skal fejres med flag

For mig er det ikke kun fødselsdage, der skal fejres, det er også vores bryllupsdag. En gave skal der til hvert eneste år, men det fortjener også et flag hver gang, for jeg vil gerne vise min kone, hvor glad jeg er for, at hun har sagt ja til mig.

Den vigtigste dato for os begge

Mange mænd er ikke altid så gode til at huske mærkedage. Jeg har aldrig forstået hvorfor, for så svært er det ikke at huske fødselsdage og en bryllupsdag. Det vigtige er ikke a huske disse dage, men at gøre alle dage til noget særligt om muligt. Det bliver nemt hverdag, men jeg sætter pris på at glæde min kone, og hun gør det samme for mig.

Det er ikke kun blomster, smykker og chokolade, der er på mit program. Det er også ting, hun kan bruge i hverdagen. Den slags nips, som hun er glad for. Ikke nødvendigvis noget, der interesserer mig, og lige derfor skal hun have det, hun gerne vil have. Det sidste, jeg har fundet, det er et flag. Det er mere end et flag, det er en superellipse, der danner foden, og så kan den indgraveres.

Smuk og enkel

Jeg var i hvert fald ikke i tvivl. Jeg bestilte et piet hein flag med vores bryllupsdato indgraveret. Det største af de flag, de havde, for de fås i flere størrelser, og det her er faktisk højere end min kone. Så bliver det ikke væltet på bordet, men kan stå og se smukt ud forskellige steder i huset, alt efter hvad hun har lyst til.

Til trods for indgraveringen, så kom det hurtigt frem, og merprisen for det ekstra arbejde var ikke alverden. Hun synes det er helt fantastisk og rigtig sjovt med det flag, og jeg er glad for, jeg igen har fundet noget, hun er vild med.