Det smukkeste armbånd

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har netop kæmpet mig gennem eksaminer, og det blev til nogle virkelig flotte karakter, så nu mangler jeg kun et år og min kandidatopgave, så er jeg biolog. Det har været en meget lang kamp, og nu glæder jeg mig bare til det hele er overstået om et år. For at fejre jeg var nået så langt, så ville jeg give mig selv en gave for de penge, som min bedstemor valgte at give mig for de flotte karakterer.

En smuk og varig gave

Jeg vidste også lige, hvad jeg ville give mig selv, og jeg vidste også, hvor jeg skulle få det marguerit armbånd, som jeg havde ønsket mig længe, for det ville være gaven fra bedste. For jeg fandt nemlig for et par år siden en hjemmeside, hvor de forhandler margueritsmykker, og de sælger dem til priser, som er langt under det, som de tager i forretningerne, og de gør det endda uden at gå ned på kvalitet eller på service.

De andre gange, hvor jeg har handlet med dem, har de leveret hurtigt, og deres kundeservice har været udsøgt, så derfor blev jeg ikke overrasket over, de også denne gang var venlige og smilende.

Super god service

Leveringen skete som sædvanlig hurtigt, kun et par arbejdsdage og så havde jeg mit marguerit armbånd hjemme.

Selvom de har alle de andre elementer, som taler til deres fordel, så går de ikke ned på det faktum, at de sælger et dansk designklenodie. Deres smykker kommer med alle certifikater, der også følger smykkerne, når du køber dem i en guldsmedeforretning.

Jeg fik kendskab til hjemmesiden fra en veninde, og jeg har siden spredt det gode budskab til mindst 20 af mine veninder og venner, for de har alle som en spurgt, hvordan jeg da fik råd til alle de smykker, når jeg kun havde nogle få arbejdstimer ved siden af studierne.