En god lås, der virker

En god lås ska ikke kun virke som smurt, den skal også sikre, at det kun er os med nøgler, der kan komme ind. Den, der sidder i vores hoveddør lever ikke helt op til dette længere, og den er også pænt oppe i årene efterhånden. Den skulle derfor skiftes ud meget snart, så jeg og resten af familien kunne føle os trykke både ude og hjemme.

Noget jeg kan klare selv

Jeg er heldigvis forholdsvis praktisk anlagt, så derfor besluttede jeg, at jeg ville udskifte den selv. Der er ikke nogen grund til at betale for den del også. Derfor skule jeg bare finde den lås, jeg gerne ville have i, og det er nu en gang lettere at finde den slags på nettet og vente et pr dage på, at den kommer frem.

På den måde slipper jeg for at skulle ind til en eller flere låsesmede, hvilket jeg egentlig ikke gad bruge min tid på, og det skulle vise sig, at jeg hurtigt kom ind på en hjemmeside, der hedder http://thoms-laase.dk/, der havde lige den lås, jeg skulle bruge til hoveddøren.

Gode priser, god sikkerhed og hurtig levering

Jeg havde ikke en gang fundet det nødvendige værktøj frem, inden låsen var fremme. Det gik nu alligevel, for den slags er nu alligevel et projekt til weekenden, hvor der er bedre lys til at arbejde i.

Låsen er helt perfekt, og den passer som den skal. Nu virker døren mere sikker, og den præventive effekt i sig selv gør en rigtig stor forskel. Det kan nemlig ses, at det er en god lås, og at det derfor ikke er så ligetil at komme ind uden en nøgle. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den beslutning, og er du ikke så handy, så skal du ikke bekymre dig, for de kan skift den for dig, hvis du ikke kan selv.