En kuffert til en stor dreng

Børn når heldigvis en alder, hvor de mener, at de er rigtig store, og at de kan det hele selv. Det er ofte meget langt fra sandheden, men samtidig er der noget dejligt over at se min dreng kaste sig ud i det meste med en iver af en anden verden. Meget skal han stadig have hjælp til, men han skal også have lov til de ting, han kan. Derfor skulle han have sin egen kuffert til vores rejse.

En perfekt børnekuffert

Først havde jeg overvejet en rygsæk, men der kan ikke være så meget i sådan en. Desuden skal han kunne bære den, og den skal også være nem for mig at tage for ham, hvis han bliver for træt. Der er en lille kuffert ikke altid sagen, synes jeg. Men der findes kufferter til børn, som er noget mere rummelige, som er robuste, som har hjul, og som er formet som et tegneseriedyr.

Jeg fandt dem hos https://farmorsoutlet.dk/maerker/bornekuffert-fra-trunki, og jeg vidste, at den lyseblå ville vække vild jubel. Det var derfor ikke svært at vælge den til ham. Der var også rigtig hurtig levering, som jeg kun kunne glæde mig over sammen med den lave pris.

Han pakker den selv

Han har selv fået lov til at vælge, hvad han gerne ville have med i sin kuffert. Den er nemlig ikke for stor til, at det vil blive for tungt, især ikke når hans krammebamse også skal kunne være der. Nu er der alle de bedste legesager, og jeg er glad for, at jeg samtidig har lidt bedre plads i min egen kuffert.

Selvom han kører rundt med sin kuffert, så vælter den ikke. Den har allerede herhjemme være igennem alle tænkelige tests gennem leg, og den er virkelig helt perfekt. Det bliver ingen sag at skulle have den med på ferie.