Få et personligt hjem

Vi kender alle det, at når vi har boet det samme sted i mange år, så har vi svært ved at lave vores boligindretning om. Det er langt lettere bare at lade tingene stå det samme sted, som de altid har gjort. Men det kan give rigtig meget energi at flytte lidt rundt på tingene, og det kan ændre på rigtig mange vaner. Nogle gange kan det være sundt, at tingene bliver forandret lidt. 

Hvis du synes, at boligindretning ofte virker som et overskueligt projekt, er det fuldt forståeligt. Det kan være et stort projekt, men du kan også ændre meget ved at flytte rundt på nogle enkelte ting, og så bare tilføre lidt nyt. 

Væggene er ofte, det vi har svært ved at få fyldt ud. Hvide vægge er et kendetegn for den skandinaviske boligindretning, men de giver ikke meget personlighed til indretningen. Plakater kan være en god måde til at få fyldt tomme vægge ud. Der findes et utal af plakater, og der er plakater til enhver stilart. 

Humor er en rigtig god måde at få bragt noget personlighed ind i indretningen med. Det kan være, at der er en væg, der skal være lilla eller en plakat med et sjovt citat, som bringer smillet frem. 

Hvis man vælger at indretningen gerne må være meget personligt, kan det være en god ide, at holde omgivelserne meget rolige. Derfor kan det være en god investering at få skiftet de indvendige døre, så de er ens i hele huset, og er neutrale hvide. Så har du også et meget større spillerum i forhold til væggene og resten af møblerne og interiøret.  

Der er ikke noget facit, når det kommer til boligindretning. Det er dig, der sætter rammerne og reglerne, så det er blot at kaste sig ud i det, og ikke tage det så alvorligt, så kreativiteten får lidt spillerum.