Få frisk frugt leveret lige til virksomheden

Det skal være sjovt og motiverende at gå på arbejde, men det er desværre ikke alle dage, at dette er tilfældet. Nogle dage kan hurtigt komme til at føles længere end andre, og engang imellem er medarbejderne bare ikke helt oplagte til at komme igennem den hårde arbejdsdag. Som administrativ medarbejder i en virksomhed har jeg personligt en del erfaring med dette problem, men jeg har heldigvis også fundet en løsning. Hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i, så skal du læse med her.

 

Giv medarbejderne energi til at komme igennem dagen

Frugtcompaniet er en virksomhed, som har fokus på at levere frisk frugt til dansk erhvervsliv, og dem kan jeg varmt anbefale. Det er supernemt at tage del i en frugtordning hos dem, og det kan helt sikkert komme til at gøre underværker, når det kommer til energiniveauet hos dine medarbejder. Man kan eksempelvis vælge at stille en frugtkurv frem til fri afbenyttelse leveret direkte af Frugtcompaniet, og på den måde kan medarbejderne få et lille afbræk fra den travle arbejdsdag ved at spise et lækkert stykke frugt. Dette vil helt sikkert have en positiv indvirkning på produktiviteten på arbejdspladsen, og Frugtcompaniet leverer altid lige til tiden.

 

Et stort udvalg af forskellige frugtkasser

Hos Frugtcompaniet kan du finde et stort udvalg af forskellige frugtkasser, hvilket betyder, at der med garanti er noget, der falder i god jord hos alle de ansatte på din arbejdsplads. Alle har selvfølgelig ikke samme præferencer, når det kommer til frugt, men her kan selv de kræsne altså være med. Derudover er det supernemt at bestille en af de mange frugtkasser, og du kan helt selv tilpasse ordningen, så den passer så godt til din arbejdsplads som muligt. Derfor er det også bare med at hoppe ind på http://www.frugtcompagniet.dk/ og tage et kig blandt det lækre udvalg af friske frugtkasser, så du kan få friske medarbejdere hver dag.