Find det rigtige kvalitetsbrænde til din brændeovn til gode priser

En brændeovn skaber hygge i hjemmet i den mørke tid, når efterårsblæsten hyler om hushjørnerne, eller når kulde og snesjap i januar får én til at ønske, at man bare kunne blive hjemme og hygge sig i sofaen med en god kop te foran den knitrende ild. Har du en brændeovn er det vigtigt, at du fyrer med den rigtige type brænde, da du ellers kan komme til at spilde penge og forurene miljøet unødvendigt. Derfor er det godt at sætte sig lidt ind i, hvilke typer af brænde der fås på markedet, og hvor du kan købe brænde billigst.

Brændeovn som primær varmekilde eller til hygge

For nogle boligejere er brændeovnen den primære kilde til varme, og for andre er brændeovnen tiltænkt en funktion som hyggespreder. Hvis du anvender din brændeovn som primær varmekilde til at opvarme din bolig, så kan det bedst betale sig at anvende brænde med lang brændtid og høj varmeværdi i modsætning til, hvis du kun tænder op i brændeovnen en gang imellem. Som udgangspunkt kan du anvende alle typer af træ i din brændeovn, men nogle træsorter er tungere end andre, og du får mest brandværdi ved at vælge denne type. For at få mest muligt ud af dit brænde og få mest for pengene, er det vigtigt, at du fyre med tilstrækkeligt tørt brænde. Det er også vigtigt, at du har en brændeovn, som er designet til at få det optimale ud af de brændestykker, som du lægger ind i den. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du fyrer korrekt. Du kan vælge mellem ovntørret brænde, som er klar til brug eller lufttørret brænde, som kræver nogle dages tørring indendørs, før du kan anvende det i din brændeovn.

Brænde af høj kvalitet og god service

Hvis du ikke selv har tid til at afhente dit brænde hos en leverandør, kan du nemt og hurtigt få det leveret ved at bestille det online. Roskilde Brændesalg leverer brænde, briketter og træpiller af højeste kvalitet til kunder over hele Sjælland, og de har et højt serviceniveau og billige priser sammenlignet med andre leverandører. De tilbyder løbende gode besparelser på brænde, hvilket du kan læse mere om, hvis du abonnerer på deres nyhedsbrev, eller du kan finde gode tilbud i deres webshop. Hvis du er i tvivl om, hvilken type brænde, du skal vælge hos rbsalg.dk, kan du enten kontakte deres kundeservice og få professionel vejledning eller læse mere her.