Førende inden for køkkenarmatur

Quooker er blandt det mest innovative, når det kommer til køkkenarmatur til hjemmet. Quooker er et hollandsk firma, som beskæftiger sig med vandhaner, hvor det er muligt at tappe kogende vand direkte fra hanen uden ventetid.

Det kan lade sig gøre takket være et patenteret system, som gør det muligt at have kogende vand klar på standby hele tiden. Systemet koster blot 45 øre i døgnet i drift. Vandet, der kommer ud af hanen, er 94 grader, hvilket er det samme, som du opnår i en traditionel elkedel. Det er altså med andre ord nu tid til at skille sig af med den gamle og langsomme elkedel.

Quooker er blandt de førende, når vi kigger på kvalitet og design, og det er blandt andet også en af grundene til, at virksomheden har al udvikling og produktion i hjemlandet.

Tager vi et kig på deres mest populære serier, Fusion-serien og Flex-serien, ser vi produkter, hvor designet er i højsæde og hvor alle haner er udført med enten et finish i krom eller i rustfrit stål.

Hanerne fra Fusion-serien tilbyder et 3-i-1-system, som gør det muligt at tappe koldt, varmt og kogende vand fra én og samme hane. Modellerne i Flex-serien er det seneste fra Quooker og tilbyder det samme som hanerne i Flex-serien, plus en ekstra funktion, som gør det muligt at trække hane ud og dermed bruge den mere fleksibelt.

Quooker findes i dag i mere end 500.000 hjem i hele Europa.

30.000 produkter online

Completvvs.dk har handlet med VVS-artikler online siden 2008, og de har i dag mere end 30.000 produkter online. Der tilbydes prismatch på alle produkter og fri fragt på alle ordrer over 1.000 kroner. Leveringen tager mellem 1-2 arbejdsdage, hvis der er tale om en lagervare. Completvvs.dk er godkendt af E-handels-fonden, og de har i dag en imponerende Trustpilot score på 9,3 ud af 10 mulige.