Forsinkelser er altid bare sur ventetid

Efter en hel igennem perfekt ferie var det tid til at vende hjem igen. Jeg tror dog, at vi alle sammen godt kunne tænke os en uge til under sydens sol, men alt godt, også ferier, får en ende. Det skulle blive en længere en af slagsen, for flyet var forsinket, og så sad vi der, to trætte voksne og to trætte børn.

Jeg orkede ikke kampen med flyselskabet

Vi ville faktisk bare gerne hjem på det her tidspunkt, men der var ikke meget hjælp at hente hos flyselskabet i den retning. Heldigvis var min mand kvik, og han brugte ventetiden fornuftigt. Han fandt nemlig hjemmesiden https://skyhelp.dk/, hvor vi kunne søge om en økonomisk kompensation i forbindelse med den forsinkelse, vi nu befandt os i.

Han fik det udfyldt på rekordtid, og han fortalte mig begejstret, at skulle vores sag havne i retten, så ordnede firmaet også den detalje for os. Det var ret vildt, syntes jeg, så jeg kiggede også selv ind på siden for at se, hvad de ellers tilbød af services, nu vi havde hyret dem til at føre sagen for os.

Alt fra lave gebyrer til hurtig service

Udover det med en eventuel retssag, så havde de også overraskende lave gebyrer, når man tænker på alt det arbejde, de skal gøre på vores vegne for at sikre, at vi får vores retmæssige kompensation. Jeg klager ikke, men jeg antager, at de kan holde prisen så langt nede, fordi de kender dette område ud og ind, så de derfor i modsætning til mig kan manøvrere perfekt i denne verden.

Vi hørte fra dem, allerede inden der var gået et døgn, og der gik ikke særlig lang tid, inden vi fik en kompensation udbetalt. For os er det starten på den næste ferie, hvor vi dog ikke håber at få brug for den gode service.