Funkis i en moderne indpakning

Jeg har altid været vild med funkis. Her tænker jeg primært husene, som har et udseende, der adskiller sig markant fra alt andet arkitektonisk, der findes. Det er ikke som de klassiske villaer, der blev opført i starten af det sidste århundrede, og de er heller ikke som de typehuse, der skød frem i alle udflytterbyerne. De har for mig et udseende, der stadig er moderne og relevant, og sådan et ville jeg gerne bo i.

Der er ikke så mange af dem derude

Men det at finde et funkishus lige der, hvor jeg gerne ville bo, det er ikke så ligetil. Ja, de findes, men det kræver jo også, at de rent faktisk bliver sat til salg, og at de samtidig er indrettet på en måde, jeg kan lide, og med den helt rigtige størrelse. Jeg kunne godt se, at det ville have meget lange udsigter, og derfor fik jeg ideen om et byg-nyt-hus. På den måde kunne jeg få det, jeg gerne ville have.