Grøn te er ikke bitter

Mange springer den grønne te over, fordi de synes, at smagen er for bitter, og det tiltaler dem ikke. Der er to grunde til, at den smager bittert. Den ene er, at teens kvalitet er for dårlig. Det giver generelt en dårlig smag, som ikke er i nærheden af, hvordan rigtig te skal smage. Den anden er, hvis teen ikke brygges korrekt. Hvis den tilberedes med vand, der er for varmt, eller ikke trækker, som den skal, så kommer bitterheden frem i den. Så bryg den rigtigt og med te i en god kvalitet, så er du sikker på at få en fantastisk smagsoplevelse.

En luksus i hverdagen

For mig er god te rigtig te. Jeg er ikke til dem med blomster, aromaer eller urter, men bare den rene vare. De grønne blade fra teplanten kan gøre det, men igen betyder kvaliteten alt. Om sommeren nyder jeg den afkølet, fordi den læsker helt fantastisk, og om vinteren skal den være dampende varm i tekruset. Te kan og skal drikkes året rundt i min verden.

Selv farven er jeg vild med. Der er ingen tvivl om, at der er tale om en grøn te, for smuk er den. Den skal drikkes af rigtige tekrus, for det er også helt rigtigt for mig. Og teen køber jeg online hos https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/.

Alle former for te

Te skal købes i en rigtig tehandel. Her har de viden om det hele, og de kan hjælpe med alle spørgsmål. Desuden finder du aldrig te i en dårlig kvalitet sådant et sted. Derfor er det der, jeg altid handler. De elsker te på samme måde som jeg, og der er ingen tvivl om, at de kan deres kram.

Elsker du også te af alle typer, så prøv et rigtigt tehus, og bliv overrasket over den smag, farve og kvalitet, du finder.