heldigvis vidste de hvad de lavede

jeg dummede mig og troede jeg skulle lege blikkenslager men det skulle jeg ikke have gjort, for jeg ødelagde meget mere end jeg troede jeg ville gøre, ikke mit mest stolte øjeblik.

Men heldigvis så havde min bror løsningen, det firma som de brugte på den skole hvor han underviste var i en klasse for sig selv når vi snakker blikkenslager i københavn og det var lige det som jeg havde brug for. min bror garanterede at de ville levere det bedste som jeg kunne få på alle områder, for han havde som murer på forskellige pladser arbejdert sammen med adskillige blikkenslagere og det var så absolut dette firma som var de bedste.

jeg ringede til dem og til min store overraskelse, så var der kundeservice smilende og venlige og de havbde en mand ude og se på det som skulle laves næsten med det samme.

Vi undersøgte selvfølgelig markedet, men der var ikke noget andet firma som kunne matchen hverken pris eller service, så de kom til at udbedre mit klamp og installere de nye rør til badeværelset, så vi kunne få vand til bad, toilet og vaskemaskine og videre ud i køkkenet hvor der skulle tilsluttes adskillige andre maskiner.

Fra første sekund var vi i trygge hænder og gennem hele processen så var der ingen slinger i valsen, alt kører som efter en snor og vi ved de bedste remedier bliver brugt til at sikre arbejdet bliver udført 

Arbejdet blev afsluttet til den aftalte deadline og det hele har siden fungeret upåklageligt, men det er ikke noget som overrasker os

Vi har siden brugt det samme firma flere gange og leder du efter blikkenslager i københavn, så er det for os ingen tvivl om hvilket firma som du skal bruge, for det er sjældent du får god service, fantastiske medarbejdere som leverer det som du skal bruge smilende og med kompetence og professionalisme.