Ikke kaffe i koppen

Der er i mange boliger altid en kande kaffe klar til gæsterne, men det er ikke kaffe, som vi vælger at putte i koppen herhjemme. Vi er nemlig meget mere til te, og det er faktisk hele familien, som er til te – lige fra den yngste til den ældste.

Vi har altid handlet vores te i specialforretninger og på udenlandske hjemmesider, og det er ofte en stor udskrivning, men når vi gerne vil have te, som er lidt mere end det, som bliver solgt i supermarkeder, så er det de muligheder, der er.

Te på nettet

Derfor blev jeg også noget overrasket, da min veninde efter håndbold sagde, at hun var faldet over en dansk onlineteforretning, som havde et stort udvalg, og hvor hun i seks måneder havde købt alt deres te.

Jeg fik navnet på hjemmesiden, og jeg tog et hurtigt kig ind på den med det samme, og det så meget lovende ud.

Efter at have kigget grundigt på deres hjemmeside og nærstuderet deres sortiment, så må jeg indrømme, at jeg er meget imponeret, og de har ikke kun te men også de remedier, der skal til for at brygge en god kop te. Derudover står deres kundeservice altid klar til at give en hånd, hvis der er nogle spørgsmål.

De har det hele

Jeg fik en overraskelse første gange, jeg bestilte noget hos dem, for der var nærmest ekspreslevering. Der gik som regel ikke meget mere end nogle få arbejdsdage, så havde jeg min pakke hjemme, og kvaliteten er altid i top.

Jeg har siden bestilt rooibos te hos dem mange gange, og hver gang har jeg fået en udsøgt behandling, topkvalitet, hurtig levering og det hele til en pris, som er langt under det, som de mange andre tager for de samme produkter. Så indtil der kommer et sted, hvor jeg kan få det bedre, hvilket er tvivlsomt, så ved jeg godt, hvor jeg køber min te.