Indretning og børneudstyr på samme sted

Hvis du venter dit første barn, så har du helt sikkert tusindevis af spørgsmål til alt muligt – også udstyr. For hvad er “need to have” og hvad er “nice to have”, og hvordan vælger man mellem alle de produkter, der er på markedet i dag? 

På dk-møbler.dk finder du en blog, der omhandler boligindretning og udstyr til småbørn. Umiddelbart lyder det som en mærkelig kombination, men hvis du interesserer dig for indretning og hygge i hjemmet, så er det oplagt, at du kan finde det samme sted, som du skal lede efter gode råd til køb af babyudstyr. 

Guides til kombivogne

Når det kommer til babyudstyr, finder du først og fremmest gode og grundige indlæg om barne- og kombivogne. Få gode råd til hvad du skal overveje, når du leder efter den bedste vogn til jer og den lille ny, og læs om andres erfaringer. Sidstnævnte er et ret lækker ting, hvis du spørger mig. På en eller anden måde giver det en vis tryghed at vide, at andre har stået i samme problemstilling som en selv og truffet et valg om det ene eller det andet.

Du finder desuden links til billige kombivogne, der kan gøre enhver nybagt mor misundelig.

Guides til børnesenge

Som med barne- og kombivognene finder du inspirerende indlæg om indretning af børneværelset og særligt om børnesenge. Du får gode råd til hvilken seng, du skal vælge, ligesom du kan læse om andres erfaringer og blive inspireret af lækre billeder.

Også her finder du links til fede senge, der kan danne grundlaget for den kommende babys nattesøvn.

Administreres af Manaya

Bloggen styres af Manaya, der er en webshop, som sælger møbler til stuen og børneværelset samt gode kombivogne. Fælles for alle deres produkter er, at de kan holde til børn og den slitage, de medfører. 

Som sagt kan du finde masser af gode råd og inspiration til din indretning, men du kan også læse om andres erfaringer og oplevelser med Manaya. Du kan få et indblik i, hvordan andre har valgt at bruge deres produkter, og hvad der er, de sætter pris på ved lige præcis disse ting.

Personligt er jeg vild med sitet, fordi jeg kan finde fif til lige præcis de ting, jeg står og mangler. Desuden synes jeg det er svært, at finde inspiration til at indrette børneværelserne, så de bliver lyse og behagelige uden at gå på kompromis med børnenes glæde over farver og masser af legetøj på hylderne – det får jeg her.