Inspiration til læseheste

Som en rigtig læsehest har jeg altid en bog eller to med mig. Førhen var min taske altid på overarbejde, og det har kostet flere hanke, at jeg har været lidt for grådig og fyldt den lige rigeligt op. Trods det var jeg meget skeptisk, da min yngste dreng sagde, at jeg skulle have en Kindle. Jeg havde nemlig ikke haft særlig gode erfaringer med at læse på en skærm, og jeg tænkte straks, at jeg aldrig ville vende mig til ikke at skulle bladre i en bog mere. 

Men min tvivl blev gjort til skamme, for sidste år til min fødselsdag gav mine børn mig nemlig en Kindle med et Politikenbooks-abonnement oveni. Nu blev jeg jo nødt til at prøve det, og jeg må sige, at jeg er blevet meget begejstret. Det er supernemt, også for en som mig, der ikke har den store forstand på elektronik. Jeg kan lynhurtigt finde min Kindle frem og så hoppe ind på https://politikenbooks.dk/, hvor der er adgang til mange forskellige bøger. 

Fået inspiration til nye bøger 

Førhen har jeg været rigtig god til at læse de samme genrer igen og igen. Ja, endda køre lidt fast i de samme forfattere. Jeg bruger meget læsning som afslapning, men nogle gange er det altså også godt at komme i gang med nogle andre genrer. Jeg har læst rigtig mange romantiske og historiske romaner, og det er stadig min fortrukne genre. Men jeg har virkelig fået øjnene op for krimier. Jeg havde nok lidt en forestilling om, at krimier ofte havde et meget “let” plot, hvor du hurtigt kunne finde frem til, hvad handlingen ville være i resten af bogen. Men igennem mit abonnement på Politikenbooks blev jeg inspireret til at læse en krimi, og nu har jeg faktisk fundet flere krimier, som har fanget mig. Så min læselyst er bare blevet endnu større.