Lækker catering til din fest med ebuffet.dk

Det at lave mad er en fantastisk hobby. Kun fantasien sætter grænser for de eksperimenter, man kan udføre i et køkken – nåja, og så smagsløgene hos de, som skal sætte tænderne i eens creationer. Jeg elsker at udfolde mig med gryder, pander, mine lækre kokke knive, min stegeso, min tagine, og selvfølgelig alle de velsmagende ingredienser af mere eller mindre eksotisk art, som skal indgå i de fortryllende retter.

Men engang imellem må selv jeg give fortabt – for eksempel ved mit eget sølvbryllup. Mest fordi jeg egentlig ikke havde lyst til at tilbringe dagen svedende over et komfur, men for en gangs skyld bare gerne ville være i selskab af mine gæster og min dejlige ægtefælle gennem femogtyve år.

Catering – når tiden er knap

Der er nemlig stunder her i livet, man ikke må gå glip af. Og jeg havde besluttet mig for, at mit sølvbryllup var en af dem. Derfor gik jeg i gang med at gøre min research angående catering firmaer med lave priser og høj kvalitet. I denne forbindelse blev jeg af en kollega anbefalet ebuffet.dk.

Det første, der slog mig ved ebuffet.dk, var, hvor nemt det egentlig var at bestille. Når man ved, hvor mange mennesker, der cirka kommer, kan man bestille hver enkelt buffet ret per kuvert, og dermed ramme den ønskede mængde af mad temmelig præcist. Dernæst glædede jeg mig over, hvor stort udvalget af små, lækre buffet retter var. Jeg kunne simpelt hen vælge og vrage i en bred selektion af småhapser, for eksempel canapeer, pindemadder, tapas, kyllingelår og mini frikadeller – kort sagt retter, som er særdeles velegnede til stående buffet.

Og prisen var mere end rimelig. Jeg ville aldrig have kunnet fremstille så mange forskellige retter billigere selv. Maden ankom til tiden og til døren som aftalt, og alle gæster var glædeligt overraskede over madens høje kvalitet. Jeg kan stærkt anbefale ebuffet.dk til din næste fest.