Mad og store smil

Forleden skule vi holde den årlige brunch i sommerhuset, og i år skulle vi så have maden udefra, for jeg er ved at renovere køkkenet i sommerhuset, og det er ikke muligt at lave hverken brunch eller andet i det køkken indtil videre.

Jeg var dog meget betænkelig, men min kone havde allerede et firma i tankerne, så jeg var sat uden for den beslutning, men jeg håbede, hun også denne gang ramte rigtigt.

Om morgenen gik jeg rundt som en løve i et bur, for jeg har altid været imod catering, fordi kvaliteten som regel er elendig.

Denne gang skulle det hele dog blive anderledes, for min kone havde ramt – ikke bare plet, men ren bullseye, og det hele smagte, så fuglene sang.

Jeg har aldig været ude for at maden kom til tiden, var så flot præsenteret på fadene, og at de medarbejdere, som kom med maden, virkelig vidste, hvad det var, de kom og leverede. Imponerende, og duften alene fik ens mundvand til at løbe.

Jeg var dog langt fra den eneste, som var begejstret for brunch ud af huset fra dette firma, for alle gæsterne uden undtagelse var meget tilfredse med maden, og det var alt fra de friskbagte brød og æggene til de små quiche og de små pølser, som næsten smagte, som havde de lavet dem selv. Kvaliteten var i orden, og der var brugt de råvarer, som er i sæson, og derudover så var alt tilberedt så nænsomt, at den naturlige smag var bibeholdt, i alt det som der lå på fadene.

Prisen for herlighderne var langt under det, som jeg troede, det ville koste, efter jeg fik smagt det. Faktisk var prisen så god, at jeg stadig er uforstående over, at de kan levere det og samtidig give så god service til den pris. Men jeg glæder mig over det og håber, mine venner til fremtidige arrangementer vil bruge dem også.