Noget ekstra til de ansatte

En ting er en firmafest, noget andet er en firmafest, der er gennemført med god mad i gode lokaler. Det er den slags, der huskes, fordi den er noget ekstra. Det forventes at der holdes noget for de ansatte, og med alt det, de yder for virksomheden i hverdagen, så skal der give noget igen den anden vej. Enn af måderne, det kan klares på, er at holde et brag af en fest for dem alle sammen.

Sæt X i kalenderen

Det er absolut en af de sjoveste e-mails at sende rundt til de ansatte. De forventer den kommer ja, men det er stadig rart, når det sker. Datoen ligger altid fast, for det skal være udenfor feriesæsonen, så alle har mulighed for at deltage. Her før sommerferien holdt vi igen den obligatoriske sommerfest. I år var vejrguderne med os, men det ved man aldrig. Derfor booker jeg altid indendørs.

Det vigtigste er god mad, skønne lokaler og glade ansatte, der nyder aftenen. Det bliver lagt en fredag efter arbejde, og vi tager af sted i samlet flok. Om nødvendigt i bus, hvis vi skal længere væk. I år valgte jeg firmafest Århus, for centralt er bedst. Og bedst var det. Vi kommer igen næste år.

Omgivelserne og maden

Maden var perfekt, omgivelserne var perfekt, drikkevarerne var perfekt, ja alt var faktisk bare perfekt. Det var den bedste fest på alle områder, og når at er godt, så er alle bare mere glade. Som jeg gerne vil have det. Og de ansatte med.

En god fest skal kunne vare, og der skal være plads til at tage af sted, når man vil, blive hængende eller tage videre. Der er beliggenheden så vigtig, og det her sted leverer også dette. Jeg ved med sikkerhed, at vi skal tilbage. Allerede til jul og så igen næste år.