Sådan finder du det rette fortelt til din campingvogn

Sådan finder du det rette fortelt til din campingvogn

Sommeren står for døren, og det betyder for mange af os, at campingvognen snart skal luftes igen. For nogle går turen sydpå til de lidt varmere destinationer, mens andre måske holder sig til det danske. Fælles for de fleste campister er det dog, at der skal et fortelt til, så man har mulighed for at opholde sig andre steder end i selve campingvognen.

På grund af forteltets funktion, så er det i virkeligheden her, at mange bruger meget af tiden. Grillen står på den anden side af teltdugen, men maden fortæres inde i teltet. Ligeledes, så er det i forteltet, at man sidder indtil mørket faldet på, og indtil gæsterne synes, at det er på tide at gå hjem. Så forteltet til din campingvogn er vigtigt.

 

Find den rette type

Første skridt for at finde det rette fortelt til dig og dine campingvogn er, at overveje hvilken type campist du er. For brugen af teltet – og de behov du har – vil typisk være meget sigende her. Er du eksempelvis typen, som mest camperer i forlængede weekends, eller som måske ynder at skifte plads ganske ofte, så vil du måske foretrække et fortelt, som er hurtigt og nemt at slå op og ned. I så fald er det muligvis et letvægtstelt, som der passer bedst til dig, også selvom det måske ikke tåler samme vejrforhold, som et telt til fastliggere gør. Er du derimod fastligger, jamen så skal du have et telt, som kan klare langt mere.

 

Find den rette størrelse

Når du har overvejet hvorledes du vil bruge dit fortelt, i bund og grund baseret på, hvordan du ynder at campere, så er næste skridt til at finde det rette fortelt til din campingvogn. Her er størrelse på telt og vogn afgørende. Det første du skal finde er A-målet på din campingvogn. Dette mål skal du bruge til at udregne, hvilket fortelt du har brug for. Ligeledes, så kan det ændre A-målet, hvis du klodser din campingvogn op.

 

Hvis du ikke har styr på alle disse ting, så kan det måske være lettest at søge lidt hjælpe andre steder fra – eksempelvis fra teltmesteren.dk. Her står de på spring for at hjælpe netop dig med at finde det helt rette telt til din campingvogn og dine campingvaner. Det er klart en anbefaling værd – så skal du nok få bestilt det helt rette fortelt. Du kan klikke på linket længere oppe og besøge en blog, hvor inspiration og viden ligger klar til dig.