Sikre dig imod ubudne gæster

Sikre dig imod ubudne gæster 

I Danmark er vi gode til rigtig mange ting, og vi har mange flotte rekorder. Desværre har vi også en kedelig rekord. Vi har nemlig det land i Norden, hvor der bliver begået flest indbrud. Helt præcist bliver der i Danmark begået 4 gange flere indbrud end i Sverige og i Norge er det 9 gange så mange. De tal er jo skræmmende i sig selv. 

Ens hjem er det mest personlige, man ejer. Derfor er det også enhver husejers mareridt at få begået indbrud i ens hjem. Det er selvfølgelig træls at få stjålet ens ting, men det værste er tanken om, at der har været nogen inde og rode i ens allermest personlige ejendele.  

Få trygheden tilbage

Man står tilbage med en følelse af magtesløshed, da du jo desværre ikke selv kan bestemme om tyvene vælger dit hjem at begå indbrud i. Men efter et indbrud tog jeg et valg om, at jeg blev nød til at gøre noget. Og det har jeg så gjort. Jeg har købt udendørs overvågning hos DKKAMERA til mit hjem. Det har selvfølgelig være en investering, men jeg har været fuld tilfreds med det produkt, som jeg har modtaget.

Jeg har oplevet god service og vejledning i at vælge et overvågningssystem, som passer til mit hjem. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilket system du skal vælge. Og her kan det være en stor hjælp at snakke med fagfolk fra DKKAMERA, som har stor erfaring med overvågning. De kan give dig råd til, hvilken retning du skal gå. Desuden kunne DKKAMERA også levere overvågnings systemet hurtigt, og været behjælpelig med at guide os til, hvordan vi lettest kunne opsætte kameraerne. 

For min familie og jeg har overvågning skabt en tryghed, som vi ikke havde før, vi fik overvågning op. Overvågning kan selvfølgelig ikke forhindre et indbrud, men det føles godt at have gjort noget aktivt, for at det ikke skal komme til at ske igen.