Spænding fra først til sidst

Det er svært at huske at stå af toget, når jeg er i gang med en rigtig spændende krimi. Jeg skal af det rigtige sted, for arbejdet skal jo passes, og jeg skal også hjem igen og dermed af det rigtige sted igen. Men bøgerne skal med eller rettere sagt min Kindle, for den kan jeg ikke være foruden. Det er en genial lille sag med plads til alle bøgerne, som hverken fylder eller vejer.

Mange gode titler

Det er samtidig en bogform, der har mange gode titler til rådighed. For tiden er det hele serien om afdeling Q af Jussi Adler-Olsen, der trækker i mig. Grusomme forbrydelser og spændende menneskeskæbner. Ja jeg ved, at de er blevet filmatiseret, eller i hvert fald et par stykker af dem, men for mig er bøgerne altid de bedste. Der er så mange flere detaljer, som jeg ikke vil være foruden.

Alle de detaljer, der giver et mere nuanceret syn på det hele, og som holder spændingen i live gennem flere bind med de samme hovedpersoner. Alle de bøger, der er på min Kindle har jeg desuden købt det samme sted. Hvorfor spørger du måske. Ganske enkelt grundet deres udvalg, deres priser og hvor let det er at bruge siden.

At læse på en ny måde

Jeg havde aldrig troet, jeg ville droppe den klassiske bog, men et standpunkt kan blive ændret hen af vejen. Det blev det for mig, da jeg fandt ud af hvor fantastisk en Kindle er. Jeg kalder den for min bog 2.0, hvilket jeg griner lidt af, men det er en fantastisk opfindelse på alle områder.

Læser du også meget, så prøv den af. Du vil blive overrasket over alle mulighederne, men også af, hvor nem og praktisk den er at bruge. Du kan også få alt til den, så du kommer ikke til at lide afsavn.