Te eller kaffe

Der er store valg i livet, og der iblandt er valget mellem te eller kaffe, for det er noget, som sætter dig i en bestemt klub. For enten er du til kaffe, eller også er du til te. Det er sjældent, du er til begge dele. Jeg er selv til te, en vane jeg samlede op, da jeg arbejdede i Irland i en periode hos en engelsk familie, som holdt hårdt på, at te skulle serveres til alle måltider, og kaffe ikke rigtig var noget, som blev drukket.

God te kræver sit

Det er dog ikke altid så let at få en rigtig god sort te, så indtil jeg for et par år siden fandt en dansk hjemmeside, hvor jeg kunne få min te, så bestilte jeg det i udlandet hos et af de store tehuse, og det tog både lang tid og kostede en del at få det til landet.

Så da jeg endelig fandt et sted, hvor de havde den sort af sort te, jeg helst drikker, så tog jeg chancen og bestilte en lille portion hos dem, og det fortrød jeg bestemt ikke, for de sikrede mig god te til gode priser.

Luksus for mig

Jeg havde en lang snak med deres kundeservice, inden jeg bestilte første gang, og det var dem, som overbeviste mig om, at deres te ville være så god, som de påstod, og de holdt alt, hvad de lovede mig.

For ikke kun var den te, som jeg fik, i en rigtig god kvalitet, men de leverede også indenfor nogle få arbejdsdage, og det har de gjort hver gang siden. Det er skønt ikke længere at skulle vente ugevis på sin te og samtidig spare penge og ikke gå på kompromis med kvaliteten, og har jeg nogle spørgsmål, så er deres kundeservice altid klar med svar hurtigt, for de er kompetente og dygtige.