Te skal smage godt

Jeg nyder en god kop te. Det er næsten på alle tidspunkter af døgnet, jeg godt lige kan drikke en kop af den ene eller den anden slags. Lige for tiden er det især grøn te, jeg er blevet forfalden til. Det er heller ikke det værste at drikke, så jeg mener bestemt ikke, at jeg synder på nogen måde.

Jeg køber te online

Jeg vil ikke gå på kompromis, når det kommer til kvaliteten af den te, jeg drikker. Den skal være god, for det giver en bedre kop te. Hvilket bør give sig selv. Farven er mere klar og grøn, duften er bedre og smagen er uden sammenligning.

Den skal samtidig brygges på den rigtige måde, for først der kommer denne drik til sin ret. På helt samme måde som en god kop kaffe. Det er næsten en videnskab, men reelt er det slet ikke så svært. Vandet skal have den rette temperatur, og teen skal trække længe nok, men ikke for længe. Og så har du det bedste, der findes indenfor te.

For at få den bedste te, der findes, så er internettet din ven. Jeg handler online i en rigtig tehandel, hvor jeg ved, at kvaliteten er i orden. Det er der, jeg finder lige den grønne te, jeg er helt vild med for tiden, og som jeg ikke har set andre steder end der.

Mange lækre varianter

Te er mere end grøn te. Kig ind og du vil blive overrasket over, hvor stor en verden te egentlig er. For mig er det både spændende og interessant, for jeg har vitterligt fået udvidet mit univers, når det kommer til te.

Nu ved jeg efterhånden, hvad jeg bedst kan lide. Ikke at de andre varianter er dårlige, bestemt ikke, men vi har alle vores favoritter, også når det kommer til te.