Trægården kås – blogs

Hos tgkshop finder du alt til byggeriet på ét sted! Er du netop flyttet ud i en ny bolig, er du i gang med at sætte dit nye hus i stand, eller vil du blot opfriske din nuværende bolig? Så er du havnet på den rette webshop hos tgkshop. 

På webshoppen finder du for eksempel DISCover, som er et system til nem fliselægning uden brug af værktøj og uden at skade fliserne. Så skal du lægge gulv eller lave en flisevæg, er det et produkt, du ikke kan undvære.

Du finder desuden også et vælg af byggemarkedsartikler hos tgkshop. Kemi, lim, stillads, beslag, måtter og fræsejern i alle afskygninger er at finde her. Hvis væggene skal have en gang ny maling, eller dine møbler trænger til lak, så kan du finde et stort udvalg af maling og lak til billige priser på tgkshop. 

Hvis du skal bruge nye haveredskaber eller -maskiner, har webshoppen ligeledes et stort udvalg af dette. Tgkshop har fører nogle af markedets bedste græsslåmaskiner og fræsere til rigtig gode priser. Hvis du er i gang med at opfriske dit udendørsområde, kan du ligeledes glæde børnene med et legehus, som du kan købe færdigt hos tgkshop. Er det nye sten eller fliser, du skal lægge, kan du også kontakte tgkshop, som har et kæmpe udvalg og kan levere i hele landet. Det er selvfølgelig nødvendigt at hoppe i arbejdstøjet, hvis du står over for et hus- eller haveprojekt. På webshoppen kan du både købe solidt arbejdstøj og -sko samt støvler fra de bedste mærker.

Hvis dig og din familie godt kan lide at grille på de lune sommeraftener, men I mangler en ny grill, kan du tage et kig på tgkshop, som både har webergrill og gasgrill og desuden et bon fire bål køkken. Du finder også alt i tilbehør til grill.

Tgkshop har alt, hvad du skal bruge.