Tre tips til at afholde en nem fest

Vi kan afholde fest af mange årsager – en fødselsdag skal fejres, et jubilæum skal afholdes, et baby-shower for veninden og lignende. Uanset hvilket arrangement der er tale om, kan det være dejligt at afholde et nemt et af slagsen. Ønsket om en nem fest kan skyldes, at man ikke har særlig mange ressourcer at gøre godt med, tiden er knap, eller det store overskud ikke er til det. Der er ingen skam i at afholde nemme arrangementer. Bare det at samle venner, familie og bekendte til en speciel begivenhed er givende og nok i sig selv. Derfor kan du i denne artikel få tips til, hvordan du afholder en nem fest.

 

Få maden leveret udefra

En tidskrævende, besværlig og dyr post er madposten. Der skal planlægges, indkøbes, tilberedes, afryddes og rengøres. Dog kan denne post gøres nemmere ved at få mad leveret udefra. Populære leverancer af mad er brunch ud af huset, hvor gæsterne vil forkæles med en lækker brunch. Forskellige leverandører tilbyder dette, og du kan eksempelvis vælge denne brunch ud af huset.

 

Inviter gæsterne digitalt

Teknologien byder på mange fordele, og en af disse fordele er nemme indbydelser. Du behøver ikke at bruge tid på at skrive indbydelserne i hånden, poste dem og vente på, at postbuddet omdeler dem. I stedet kan du sende en SMS, lave en fælles chat på Facebook eller oprette en begivenhed på Facebook. Uanset hvad er dette en nem og tidsbesparende måde at invitere gæsterne på.

 

Lav playlisten på forhånd

God musik gør altid en fest bedre. Dog kan det tage meget af din tid til selve festen, hvis du hele tiden skal vælge, hvilken sang der skal afspilles. Derfor bør du lave playlisten på forhånd, så du blot skal trykke på play. Du kan også vælge at anvende playlister, som andre har lavet – eksempelvis på Spotify, YouSee Musik eller YouTube.