Ud i det danske vejr

Det danske vejr er foranderligt. Det er alt fra blæsende og koldt over regn til varme sommerdage. Når man som jeg arbejder udendørs i skovene, så er det altid en variabel, hvad der kræves af påklædningen. Den skal både være egnet til vejret, men det skal samtidig være slidstærkt og praktisk. Der skal ikke være løse dele, der kan flagre, det skal ikke være for kropsnært, det skal kunne klare vejret, det skal vær behageligt, og ekstra lommer er kun en fordel. Det betyder, at hverdagstøj er udelukket.

Varmt og behageligt

Alle, der kommer meget udendørs, ved, at tørre og varme fødder er noget af det, der er vigtigst. Uden det, så er man hurtigt ikke meget bevendt. Derfor er godt og kraftigt fodtøj og gode sokker løsningen året rundt. Ikke kun holder det fødderne varme og sunde, men godt fodtøj giver også et fat greb, så man står fast lige meget hvad. Det er en fordel, der ikke må overses.

Det er nok heller ikke den grund, at militæret går så højt op i det med fødderne. Det er noget, der har været kendt længe, så det er kun med at følge de gode råd. Det gør jeg med det rette til fødderne i form af sko, støvler og sokker, som fås til de bedste priser på xtragrej. De har udstyret til det professionelle liv udendørs, og jeg handler kun hos dem.

Uanset hvor koldt eller vådt eller begge dele det er udenfor, så klarer jeg en arbejdsdag uden problemer. Selvfølgelig er jeg praktisk og har noget med jeg kan skifte til, hvis det er ekstra vådt. Der er ingen grund til at lade vær, for ja, vejret er foranderligt, men jeg ville ikke bytte med noget, for det er kun spændende med alt det forskellige, bare man som jeg har tøjet til det.