Vores bedste tid sammen

Vi har prøvet mange forskellige former for ferie, og det har altid været en god ferie, men ikke lige det, som vi har ledt efter. For selvom vi er aktiv familie, så vil vi også gerne have mulighederne for at se den lokale kolorit, smage egnsretter og få stressen fra den hektiske hverdag langt væk.

Den ferie fik vi så sidste år, for der var vi på en ferie, som populært hedder agriturismo toscana, men i bund og grund så er det en bondegårdsferie i Italien, hvor du får det afslappede liv på landet ind under huden og får nydt det til fulde. Og til dem, der tror det bliver kedeligt, så kan I godt tro om igen.

På en sådan ferie får du nemlig alle muligheder for at komme tæt på det lokale liv, og det giver dig en mulighed, som det gjorde for os, til at smage på lokale delikatesser, mens du nyder solen, som langsomt går ned over det bakkede toscanske landskab.

En oplevelse som intet andet

Vi fik af arrangørerne at vide, vi ville få et unikt indblik i lokalmiljøet og opleve produktionen af specialiteter fra Toscana, og det fik vi også, for med denne type af ferie er du lige midt i, hvor det hele foregår. Det er som at være Italiens olivenolieproducent selv, og dem, som driver de lokale steder, er meget opmærksomme på, at give dig de bedste oplevelser, de kan.

Arrangørerne er gode til at beskrive ferien, fra først til sidst er du i gode hænder, og det giver dig en fantastisk ferie, hvis du er til noget andet end pool og kølige drinks.

Der er så mange gode muligheder for gode ferier i dag, men ingen har for os gjort, det som turen til det italienske bondeland har gjort, og ingen har kunne arrangere en ferie, som virkelig har været en ferie, som dem, der sikrede, vi kom til Toscana.